top of page

Om Os !

 

Lidt om os, vi er Bo og Sandra ( mand og k...).

Vi blev gift Den 1.juli 1995, en smuk solskins dag. Den 18 juli 1997 efter flere års ønske, fik vi endelig vores guldklump Nickolai. Og blev Far og Mor,

nu gik det rigtig godt, så 11 månder senere Den 17 juni 1998, fik vi vores lille prins, 9 uger før termin kom Frederick til verden. I 1999 købte vi vores hus her på Møllevænget 17. Og midt i ombygning og istandsættelse af vores hus , fik vi Den 22 februar 2000, vores lille prinssese Josephine.

Med 3 sunde og raske børn gik hverdagen hurtigt, Far Bo med fast arbejde, og Mor Sandra blev i 2001 dagplejer, det var og er drømme jobbet at passe børn.

 

Hvilket Jeg Sandra har gjort i mange år, og derefter har jeg i 4 år arbejdet indenfor den Kommunale dagpleje, hvoraf de første år var med almindelig 4 børns kontrakt, derefter 1 år med 1 barns kontrakt, for et barn med specielle behov, hvilket både var spændene og lærerigt.

Det gav mig mulighed for at lære Børnepsykologi og "Tegn til tale" samt et godt og tæt tværfagligt samarbejde til fagfolk som talepædagog og børnepsykolog. Efter denne spændende periode fik jeg kontrakt som gæstedagplejer for Hals kommune, hvilket også var lærerigt, med mange forskellige børn og forældre.

Den 1 feb. 2004. valgte jeg Sandra at skifte job til Privat dagplejer hvilket er meget tilfredsstillende, Jeg elsker mit arbejde med børn, og syntes det er verdens bedste job, og med min mand Bo på side linen til at give en hjælpene hånd med børnene og lave legeplads og meget mere. Så valgte Bo også at skifte job til privat dagplejer i 2009.

Vi syntes det er utroligt givende, da det så er op til os, at have glade børn og forældre der kommer I vores hjem. Det er meget mere motiverende at være med til at bestemme dagligdagen og aktiviteter for børnene igennem f.eks. legestueprogram, maddage, ture, underholdning, forældrebreve mm.

 

Ja et godt alternativ til den kommunale pasning.

Vi er medlem af foreningen De private børnepasser, som står for mange arangementer, det er et godt netværk med fordrag, kurser, møder, forældreforedrag osv.

ALT DETTE FORGÅR SELVFØLGELIG UDEN FOR VORES ARBEJDS TID.​

© 2014 BY Sandra og Bo Nygaard. Møllevænget 17, 9362 Gandrup. Tlf. 40819590. Mail: BS.nygaard@gmail.com  www.DagplejePlads.dk

bottom of page